Berghuisje Durbuy

Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden Berghuisje Durbuy
 
Reservering en betaling
Boekingen zijn mogelijk per weekend (aankomst op vrijdag, vertrek op maandag) midweek (aankomst op maandag, vertrek op vrijdag) en per week (aankomst en vertrek op vrijdag).

Uw reservering, bij voorkeur via internet of per e-mail, zal door ons schriftelijk bevestigd worden. Indien de reservering meer dan 1 maand vooraf is gedaan, vragen wij om een aanbetaling van 50% van de huursom. Dit bedrag dient binnen 1 week na reservering te worden overgemaakt naar bankrekening NL68RABO0102917965 t.n.v. B.G.J.Smits e.o.

Het restant van de huursom dient uiterlijk 1 maand vóór aankomst in het park in ons bezit te zijn. Ingeval van reservering binnen 1 maand voor aankomst dient de huursom ineens overgemaakt te worden. Na ontvangst van de volledige betaling ontvangt u van ons een ”meldingsformulier” per email dat u zelf dient uit te printen en te overhandigen bij de receptie.

Annulering
Indien een boeking moet worden geannuleerd, wordt u een schadeloosstelling in rekening gebracht van:

 • 15% van de totale huursom vanaf 3 maandenvoor ingangsdatum;
 • 25%  van de totale huursom binnen 2 tot 3 maandenvoor de ingangsdatum;
 • 50%  van de totale huursom binnen 1 tot 2 maandenvoor de ingangsdatum;
 • 75%  van de totale huursom binnen 1  maand voor de ingangsdatum;
 • Bij tussentijdse beëindigingvan de huurperiode wordt geen restitutie betaald van de huursom

Wij raden u aan om bij reservering ook een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent.

Aankomst
Wij verwachten u tussen 15.00 en 18.00 uur, (buiten vakantieperiode tot 17.00 uur en op vrijdag 21.00 uur). U dient zich bij de receptie te melden met het door ons toegestuurde  ”meldingsformulier” . Indien uw aankomst later op de avond, of op een andere dag plaatsvindt, dan raden wij u aan dit tijdig bij de receptie te melden om de sleuteloverdracht af te stemmen. Het nummer is +32(0)86212739.

Vertrek
Op de dag van vertrek dient u de bungalow voor 10.00 uur opgeruimd op te leveren. Hieronder wordt verstaan: afhalen en opvouwen en inleveren bij de receptie van gehuurde bedlinnen, keuken en koelkast ontdoen van etenswaren, geen vuile vaat laten staan en afvalzakken deponeren in de vuilnisbak buiten naast de voordeur. U dient zich te allen tijde af te melden bij de receptie indien u vertrekt en de sleutel af te geven.

Huisdieren
Het meenemen van honden is in ons huisje toegestaan, maximaal 2. Hierbij geldt wel: uw hond is NIET toegestaan op het aanwezige meubilair in het huisje, en ook niet op de bovenverdieping. Indien uw hond zijn/ haar behoefte doet op het parkterrein, dan verzoeken wij u vriendelijk deze op te ruimen en te deponeren in de vuilniscontainer

Melding gebreken, klachten
Indien de huurder bij aankomst schade, gebreken of onvolkomenheden vaststelt, dienen deze onverwijld (binnen 24 uur) aan de eigenaar van het huisje te worden gemeld. Deze zal dan zijn uiterste best doen de klachten (mits deze een redelijk karakter hebben) in goed overleg met de huurder te verhelpen. Klachten die niet onverwijld zijn ingediend worden niet in behandeling genomen.

Linnengoed
Het park stelt het verplicht lakenpakketten te gebruiken. Deze kunt u bij aankomst afhalen bij de receptie. Hiervoor wordt een bedrag van 12,- euro per pakket in rekening gebracht tijdens uw reservering.

Inbegrepen zijn:

 • Gratis overdekt en verwarmd zwembad
 • Gratis gebruik van de sportfaciliteiten op het park (uitgezonderd de tennisbaan en tafel-mini-golf: hiervoor dient u te reserveren en betalen bij de receptie)
 • Digitale TV ontvangst met een keur aan zenders
 • Keukenpakketje
 • Gratis WIFI in het huisje, en in het restaurant(terras) op het park
 • Parkeerplaats in de nabijheid van het huisje (onderaan het trapje)

 

Roken:
Is in het huisje NIET toegestaan